Dobavljači

Grandimpianti

Profesionalna rješenja za njegu tekstila još od 1972. godine.

Proizvođač je na tržištu strojeva za obradu tekstila od 1972. godine i nudi cjelovita rješenja za praonice rublja. U prodajnom programu imaju kompletan asortiman perilica, sušilica i valjčanih glačala. Više od 40 godina bave se istraživanje najpovoljnijih rješenja u području pranja, sušenja i glačanja rublja, što je dovelo do stjecanja nekoliko važnih patenata, kao što je primjerice patent DWS. On omogućuje dinamičko vaganje rublja u perilici, što pridonosi smanjenju potrošnje energije, deterdženata i vremena potrebnog za pranje rublja.

Oprema proizvođača ima certifikate ISO14001 i ISO 9001!

Tvrtka je danas sastavni dio korporacije ALI GROUP prisutne na tržištu sa 77 različitih tvrtki diljem svijeta.

Battistella

Battistella B.G., sa sjedištem u gradu Rossano Veneto, specijalizirana je za proizvodnju stolova za glačanje, lutaka za obradu tekstila, malih parogeneratora i raznih dodataka potrebnih za glačanje rublja. Svi proizvedeni proizvodi kvalitetni su, funkcionalni i osiguravaju nisku potrošnju energije u svom radu.

Tvrtka proizvodi široku paletu poluprofesionalnih i profesionalnih proizvoda za završnu obradu tekstila.

Osoblje tvrtke i njezini ovlašteni zastupnici imaju više od 40 godina iskustva u prodaji proizvoda i pronalaze rješenje za svakog kupca.

Gmp

GMP je jedan od vodećih europskih specijalista i proizvođača valjčanih i tračnih glačala koja se upotrebljavaju u malim i srednjim praonicama rublja.
Tvrtka je osnovana 1946. godine, a postala je specijalizirana za proizvodnju glačala tijekom 1980-ih godina.

GMP nudi široku paletu glačala za različite namjene u:

  • hotelima
  • restoranima
  • domovima zdravlja
  • samoposlužnim praonicama.

Prisutan je sa svojim predstavnicima u više od 80 zemalja svijeta.
GMP neprestano prati najnovije trendove u industriji glačanja i nudi napredna rješenja za glačanje rublja i uštedu na troškovima glačanja.

Tvrtka je vlasnica 5 međunarodnih patenata u području proizvodnje glačala.