voda-ozadje-index

Prodaja rezervnih dijelova

Tvrtka se bavi i prodajom rezervnih dijelova za razne proizvođače opreme. Na vaš zahtjev obavljamo nabavu i isporuku rezervnih dijelova za opremu proizvođača koje zastupamo. Na raspolaganju su vam razni rezervni dijelovi za industrijske perilice rublja, sušilice i glačala. Isporuka rezervnih dijelova za strojeve za kemijsko čišćenje vrši se ponajprije za proizvođače FIRBIMATIC, REALSTAR, SOVRANA, a na zahtjev kupca možemo isporučiti i rezervne dijelove za druge proizvođače opreme za kemijsko čišćenje.

Moguća je i isporuka rezervnih dijelova za druge proizvođače opreme za pranje i kemijsko čišćenje. Prodajemo originalne rezervne dijelove proizvođača ili po želji jednako kvalitetne rezervne dijelove. Veća količina dijelova nalazi se u skladištu, a ako nekog dijela nema, moguće ga je nabaviti u najkraćem mogućem roku.

U hitnim slučajevima rezervni dio koji vam je potreban u našem je skladištu u roku od 24 sata (putem brzih pošta DHL, FEDEX, UPS… ), potrebno je samo podmiriti trošak brze pošte.

Isto tako na raspolaganju vam je dodatna oprema koju trebate u praonicama i kemijskim čistionicama (kolica za rublje, regali za rublje, trake za označavanje rublja, voskovi za glačanje, transportne trake za glačanje…) .

Rezervni dijelovi dostupni su za sljedeće proizvođače:

  • oprema za praonice GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE
  • strojevi za kemijsko čišćenje FIRBIMATIC, REALSTAR, SOVRANA
  • oprema za završnu obradu tekstila BATTISTELLA, SILC, PONY